Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı İkinci Kez Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı…
Balıkesir Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu ile İl Müdürümüz Dr. Hüseyin Düzgün başta olmak üzere protokol üyeleri, sektör temsilcileri ve üreticilerimizin katılımıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarının açılışı gerçekleşti.
İl Müdürümüz Dr. Hüseyin Düzgün açılış konuşmasında tarım ve hayvancılıkta marka şehir Balıkesir'in tarımsal üretimde hemen hemen her üründe ilk 10'da ve ayrıca Türkiyenin tarımda öncü illerinden biri olduğundan bahsederek bu potansiyeli daha da arttırmak adına İl Müdürlüğümüzce çalışmaların ve projelerin devam ettiğini söylemesi sonrasında Balıkesir adına böylesine önemli bir tarım ve hayvancılık alanında düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.
Protokol üyeleri tarım ve hayvancılıkta yenilikçi çözümler, modern teknolojiler ve sürdürülebilirlik noktasında fuar alanında tarım ve hayvancılığa katkı sağlayan standları yerinde incelenerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik makine, ekipman, tohum, yem ve diğer birçok ürünün sergilendiği fuar 5 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerine açık olacaktır.